Röyttä Rock kiittää ja kumartaa!

Röyttä Rock saatiin rokattua, kiitos kaikille festivaalivieraille!

Lippuja myytiin 260 kappaletta ja tapahtuma sujui ilman suurempia järjestyshäiriöitä. Tapahtuman loppupuolella nopeasti yltynyt kova tuuli hankaloitti kuitenkin kuljetuksia. Vesibussi Leila joutui perumaan toisen kuljetuksensa, mutta vieraat saatiin kuljetettua mantereelle Oulun, Iin ja Kiviniemen meripelastajien veneillä. Myös alueelle rakennettuja telttoja jouduttiin purkamaan ennenaikaisesti, samoin anniskelu täytyi lopettaa ennen valomerkkiä. Tuuli ei aiheuttanut kuitenkaan vahinkoja.

Röyttä Rock kiittää Oulun, Iin ja Kiviniemen Meripelastajia, sponsoreitamme, Iin Röytän Toimijat ry:tä, Metsähallitusta, Martinniemen kyläyhdistystä, Iin kuntaa ja Oulun Seudun Leaderia tapahtuman mahdollistamisesta.

Samoin kiitokset kaikille esiintyjille, myyjille, museokahvila Huilingin Merja Ruotsalaiselle ja Hailuodon Panimolle.

Kiitos myös Röyttä Crew.