Kilpailu! Voita kaksi lippua Röyttä Rockiin!

TÄHYSTÄ JULISTE JA VOITA KAKSI LIPPUA RÖYTTÄ ROCKIIN!

Röyttä Rockin upeat julisteet ovat valmiit eli tässä sen kunniaksi skaba, jossa voit voittaa kaksi 1B-lähdön lippua Röyttä Rockiin! Luvassa on siis ainutlaatuinen merilauantai ei vain sinulle vaan myös kaverillesi!

Olemme ripustaneet julisteita ympäri Oulua ja Oulun seutua, toimi näin: Tähystä ankarasti ja kun näköputkeesi osuu Röyttä Rockin juliste, ota selfie itsestäsi ja julisteesta ja tägää kuva joko Facebookiin tai Instagramiin tunnisteella #röyttärock tai #comefeelröyttälove – tai molemmilla! Arvomme kaksi lippua Röyttä Rockiin lähtöön, joka lähtee kello 15 Oulun kauppatorilta. Paluu lähtee Iin Röytästä kello 01. Facebookista löydät meidät tästä linkistä ja Instagramista tunnisteella @royttarock.

Kilpailu päättyy 12.8.2018 kello 14. Facebookilla eikä muullakaan somekanavalla ole mitään tekemistä tämän arvonnan kanssa.